top of page
Online Yoga

KURSSIT

LIIKKUVUUS, VOIMA JA STABILITEETTIKURSSI

Tunnit ovat saaneet vaikuitteita joogasta, pilateksesta, faskia hajoittelusta sekä fysioterapeutien käyttämästä terapeuttisesta harjoittelusta. Ryhmäkoko pidetään pienenä, jotta jokainen saa henkilökohtaista ohjausta liikkeisiin.  

Milloin:  Seuraava kurssi alkaa maalis-huhtikuussa 2024.

Missä: Laajasalossa, Sarvastonkaari 3

Hinta: 85€

Kenelle? Kurssi sopii lähes kenelle tahansa, tunneista hyötyvät niin istumatyöläiset kuin kuntourheilijatkin. Suunnittelin kurssin alun perin triathlonisteille, joiden parissa työskentelin ja huomasin monilla olevan petraamista lihashuollon, stabiliteetin ja voimantuoton kanssa.

Jos sinulla on ollut lähiaikoina isompia leikkauksia tai loukkaantumisia, laitathan minulle viestiä ennen ilmoittautumista. 

Kurssista sanottua:

" Kurssi oli todella monipuolinen ja sopivan haastava!

"Ihanan tehokkaita ja itselle osin uusia liikkeitä, liikkeet tehokkaita ja tuntuvia. Kroppaa tuntuu joka tunnin jälkeen palautuneelta ja ihanalle. Kaikki tunnit sopivasti erilaisia. Ihanan selkeätä ja ammattitaitoista ohjausta. Kiitos!"

Tällä hetkellä menossa oleva kurssi on täynnä. Voit ilmoittautua jonoon tuleville kurssille TÄSTÄ

ÄITI-VAUVA JUMPPA

Äiti-vauva jumppa sopii n.2-3kk - 9kk ikäisille vauvoille ja tukee äidin palutumista raskaudesta ja synnytyksestä. Jumppaan voin osallistua jälkitarkastuksen jälkeen (n.8vk synnytyksestä).

Seuraava äiti-vauva jumppa ryhmä aloittaa helmi-maaliskuussa 2024. Tunnit pidetään Helsingin Laajasalossa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset suoraan: fysiojanina@gmail.com

JUOKSUKOULU

Tuntuuko juoksu sinusta raskaalta tai jalat kipeytyvät juoksulenkin jälkeen? Haluatko parantaa juoksutekniikkaasi? Juoksetko aina saman lenkin samalla nopeudelle? Haaveiletko juoksukisaan osallistumisesta tai lenkkien pidentämisestä tai nopeammasta askeleesta?

Mikäli vastasit johonkin näistä kyllä, juoksukoulu on sinulle sopiva paikka! 

Juoksukoulu sopii lähes kaikille juoksusta kiinnostuneille, harrastitpa juoksua jo aktiivisesti tai haaveilet harrastuksen aloitamisesta ja kevyemästä juoksuaskeleesta.

Juoksukoulussa käydään läpi juoksutekniikkaa, lihasliikkuvuuksia- ja aktivaatiota, voimatuottoa sekä juoksua erilaisisa maastoissa ja eri nopeuksilla. Käyme myös läpi miten ennaltaehkäistä tyyppillisempiä juoksussa ilmeneviä rasitusvammoja.

Seuraava juoksukoulu pidetään Laajasalossa keväällä 2024.

Kurssin hinta on 75€.

Juoksukoulun päätyttyä sinulla on mahdollisuus ostaa harjoitusohjelma kesäksi (lisämaksu).

Tarvittaessa jaan ryhmän kahteen erilliseen ryhmn, jotta pystyn antamaan yksilöllistä ohjeistusta.

Osallistu lähettämällä sähköpostia tästä.

Heading 1

Pääsiäisen jälkeen a

Juoksukoulu
bottom of page